Επενδύσεις δεξαμενών

Πρόσφατα η Εταιρία μας Κ&P engineering προσκλήθηκε από ένα  πελάτη  που είχε μια  τσιμεντένια  δεξαμενή νερού κάτω από το ισόγειο της υπερυψωμένης κατοικίας  Η δεξαμενή ήταν παλιά ,ραγισμένη και εγκαταλελειμμένη λογω διαρροής, ενώ  κατά την αρχική λειτουργιά της  το  νερό που συγκρατούσε περάν του ότι χάνονταν από  τα τριχοειδή  των τοιχωμάτων παρείχε κακή ποιότητα νερού  λογω τις μούχλας που είχε δημιουργηθεί στα επίχρισμα των τοιχωμάτων.

liner1

Έκτος του ότι ήταν μεγάλη έγινε πιο περίπλοκη από μια ανεστραμμένη γωνία (  φάνετε στη συνημμένη Φώτο ) ενώ ήταν εξοπλισμένη με δυο παροχές νερού 4’’ εισόδους και ένα μεγάλο φρεάτιο  όπου ήταν τοποθετημένη μια νερού .

Επένδυση δεξαμενής ποσίμου νερού

Η Κ&P αφού έκανε πλήρη αποτύπωση του χώρου κατασκεύασε μια επένδυση από τεχνικό PVC ύφασμα κατάλληλο για πόσιμο νερό  ( τα πιστοποιητικά καταλληλότητας απεδόθησαν στο πελάτη )

Η επένδυση της δεξαμενής κατασκευάστηκε έτσι ώστε να αρμόζει ακριβώς   στην ανεστραμμένη  γωνία και  το μεγάλο φρεάτιο . Πριν να τοποθετηθεί η τελική επένδυση , μια άλλη επένδυση από  γεώύφασμα τοποθετήθηκε στο δάπεδο και τα τοιχώματα της δεξαμενής, εξασφαλίζοντας έτσι την μακροβιότητα της στεγανότητας της  δεξαμενής. Η επένδυση περιελάμβανε δυο φλάντζες παροχές γύρω από το επάνω άκρο και συνδέθηκε  με τα τοιχώματα του δοχείου .Η όλη κατασκευή ολοκληρώθηκε σε ένα πρωί  μετατρέποντας την παλιά διαρρηγμένη  με την κακή ποιότητα του νερού  δεξαμενή σε μια εντελώς νέα δεξαμενή ποσίμου νερού με αποδεδειγμένη καταλληλότητα των υλικών που έρχονταν σε επαφή με το νερό.

liner17

Το κόστος επένδυσης  για τον πελάτη  πλήρως εγκατεστημένο σύστημα  ήταν λιγότερο από 30 ευρώ ανά μ3 ενώ παρείχε το πλεονέκτημα περάν των άλλων  να  είναι σκόπιμα ευέλικτη έτσι ώστε να μπορεί να  αντιμετωπίσει οποιαδήποτε μελλοντική μετάγγιση του νερού  ή  πιθανά επιπλέον ρήγματα στα τοιχώματα της δεξαμενής.

.

Σχετικά Άρθρα

Custom δεξαμενή νερού 

Custom επένδυση δεξαμενής βρόχινο νερού που παρουσιάζει  διαρροή

Επένδυση δεξαμενής για την συγκράτηση όμβριων  και βρόχινου νερού   για εφαρμογή σε κατοικίες  

Μετατρέψτε την πισίνα σας σε  δεξαμενή βρόχινου νερού

Customεπένδυση για δεξαμενές εμπορικών κτιρίων

Επένδυση δεξαμενών πυροπροστασίας  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  λύσεις για την  επένδυση δεξαμενής υγρών  οποιοδήποτε μεγέθους η  σχήματος  , επικοινωνήστε με την εταιρία μας στο 210 9333022 η 6936800054  .

 

UA-46900423-1