Δεξαμενή βρόχινου νερού και συλλεκτήρας

Το σύστημα συλλογής όμβριων υδάτων fast track , είναι μια απλή κατασκευή που χρησιμεύει στη συλλογή και τη απόθεση των όμβριων υδάτων σε εύκαμπτη δεξαμενή για γεωργική χρήση

dddssss

syl3

 

 

 

 

O  έξυπνος και απλός σχεδιασμός , η ελαφριά κατασκευή, η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, η δυνατότητα απεγκατάστασης και η μεταφορά της σε άλλη θέση και προ πάντων η τιμή , καθιστούν το σύστημα συλλογής βρόχινου νερού ιδιαίτερα ελκυστικό για γεωργική και βιομηχανική χρήση. Προσφέρεται από 5 μέχρι 50 κυβικά μέτρα.

Συλλέξτε το βρόχινο νερό εύκολα και οικονομικα. Σχεδιάσαμε ένα ευέλικτο σύστημα οπού από μόνος σας μπορείτε να κατασκευάσετε, χρησιμοποιώντας φθηνά οικοδομικά υλικά.Εμείς , σας παρέχουμε τις οδηγίες εγκατάστασης , και εσείς σε λιγότερο από ένα πρωινό κατασκευάζετε το συλλεκτικά βροχινου νερού με κόστος  20 ευρώ ανά κυβικό .

4 άπλα βήματα για την εγκατάσταση του συστήματος !….

sylek2

Η τοποθέτηση

  1. Αφού επιλέξετε το χώρο έδρασης,τον διαμορφώνετε έτσι ώστε να είναι πλήρως αλφαδιασμένος  και το καλύπτετε με  άμμο (περίπου 10 cm) με μια ελαφριά κλίση προς την θέση που έχει τοποθετηθεί η εκροή του νερού .
  2. Εγγράφετε ένα κύκλο και επί της περιμέτρου τοποθετείτε πασσάλους .Εσωτερικά των πασσάλων,τοποθετείτε το δομικό πλέγμα και  το ενώνετε στους πασσάλους με ηλεκτ/κα clips.
  3. Στην συνέχεια  προσαρμόστε περιμετρικά του δομικού πλέγματος συρματόσκοινο, αφου  το αγκαλιάσετε την περίμετρο της δομής και σε υψος 50 cm απο την βαση το δένετε με  clips στο πλέγμα,  όταν έχετε ολοκληρώσει  σφίξτε τον εντατήρα του συρματόσκοινου.
  4. Στην πάνω ακμή του πλέγματος τοποθετείτε αφρώδες υλικό πχ. μόνωση σωλήνων armaflex  για προστασία του χιτωνίου από τις αιχμές του πλέγματος .
  5. Προσαρμογή του χιτωνίου .Τοποθετήστε  το χιτώνιο όπως είναι τυλιγμένο (απο εμας)  στο κέντρο του κύκλου και ξετυλίξτε το.  Στην συνέχεια  το  απλώνετε πάνω στο πλέγμα  περνώντας  το σχοινί ανάρτησης μεταξυ των  μπουντουζιων του χιτωνίου και της δομή του πλαισίου.

Σύντομη περιγραφή

Η δεξαμενή είναι δομημένη από :

Το πλαίσιο: Κυκλικής διατομής, κατασκευα-σμένο από δομικό γαλβάνιζε πλέγμα (10Χ5) που τοποθετείται με clips στο σκελετό πλαισίου.
Ο Σκελετός πλαισίου: Γαλβάνιζε μεταλλικοί ορθοστάτες τοποθετημένοι σε πασσάλους
Την περιμετρική ενίσχυση:
Όλη η κατασκευή ενισχύεται περιμετρικά με γαλβάνιζε συρματόσκοινο σε
Την εσωτερική επένδυση:
100% Ενισχυμένο ύφασμα PVC πολυεστερικής πλέξης, επιστρωμένο πάνω-κάτω με φιλμ PVC, υψηλής αντοχής με anti-UV προστασία , Ευρωπαϊκής προέλευσης κατάλλη-λο και για πόσιμο νερό. Αντοχή σε εφελκυσμό: 350 DaN/5cm Αντίσταση σε σχίσιμο : 350 DaN Βάρος: 780 g/m2 100% ανακυκλώσιμο ύφασμα
Τη Υδραυλική σύνδεση: Προσαρμοσμένη στο πλαίσιο (όπως το σχέδιο ) και σε διαστασιολογηση όπως αυτή προβλέπεται από το σχεδιασμό της κατασκευήςsyl4
 
 

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ                                      

 Μπορεί να συναρμολογηθεί πολύ εύκολα, ενω ο τελικός χρήστης να μπορεί να αλλάξει τη θέση του συλλεκτηρα όποτε χρειάζεται
Κατασκευάζεται από πάνελ γαλβάνιζε πλέγματος Μια απλη και ανθεκτική και ελαφριά κατασκευή ταυτόχρονα.
Εξοικονομεί χρήματα για την μεταφορά της , λόγω της φύσης του δομικού χαλύβδινου πάνελ
Η δομή είναι κατασκευασμένη υψηλής ποιότητας χάλυβα S-500 με θερμώ γαλβάνισμα για την αντοχή.
Η ειδική μεμβράνη PVC προστατεύει το υγρό από την υπεριώδη ακτινοβολία και η δεξαμενές μπορεί να λειτουργεί σε σκληρές συνθήκες από -30 º C έως +70 º C.
 
 
UA-46900423-1