Αντι- πλημμυρική μπάρα προστασίας

mbara4H αντιπλημμυρική μπάρα προστασίας είναι μια εύκαμπτη σπονδυλωτή διάταξη που αυτό- συναρμολογείται περνώντας το τελικό σχήμα της και  εχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο της πλημμύρας από έντονη νεροποντή. Χαρακτηρίζεται από την  ελαφριά κατασκευή, που επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη ανάπτυξη  καθώς και την  εύκολη απεγκατάσταση.  Αποθηκεύεται  και ειναι  επισκευάσιμη.

..Δυο άτομα και 10 min,είναι αρκετά για την πλήρη ανάπτυξη του συστήματος για υδατοφραγή μήκους 20 μέτρων & ύψους 50 cm!…

Το σύστημα , χρησιμοποιεί την ισχύ και τη δύναμη του νερού προστατεύοντας την περιουσία σας από πλημμύρα.Είναι ένα  ευέλικτο σύστημα αντιπλημμυρικής προστασίας για κάλυψη των οικιστικών αναγκών.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ύψος νερού πλημμύρας μεταξύ 30 cm έως και 2 m και για απεριόριστη υδατοστεγή απόσταση.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί :

  •  Ως προληπτικό μέτρο σε περίπτωση πλημμύρας
  • Για την αποκατάσταση πληγέντων περιοχών από πλημμύρες
  •  Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα
  • Είναι απλό και εύκολο στη χρήση, κατάλληλο για δημοτικούς δρόμους , βιομηχανικές , ιστορικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Φυσικά Χαρακτηριστικά:
Αποθηκεύεται εύκολα σε ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.
Είναι εύκολο στην μεταφορά και στο χειρισμό από δύο άτομα.
Σπονδυλωτή εγκατάσταση.

mbara5 mbara2mbara3

Το σύστημα
Το φράγμα προστασίας από τις πλημμύρες χρησιμοποιεί την σπονδυλωτή διάταξη στις εξής μορφές: –
• Ενιαίου μονού σωλήνα καθώς και ενιαίου διπλού σωλήνα
• Η διάμετρος των σωλήνων είναι 60 & 80 cm
• Το μήκος σπονδύλου είναι 10m & 20m

a1

 Αποτελείται από δύο εύκαμπτους σωλήνες  PVC  η μια δίπλα στην άλλη , ενωμένες με ανοξείδωτο συρματόσκοινο (δείτε σχήμα)  σχηματίζοντας ένα δίδυμο στοιχείο  υψηλής στατική σταθερότητας. Τα στοιχεία αυτά ενώνονται μεταξύ τους σχηματίζοντας φράγμα απεριορίστου μήκους   , είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μήκη και ύψη και το βασικό, είναι επαναχρησιμοποιήσιμα .

 

 

 

 

 
Η εγκατάσταση.

Αρχικά φουσκώνονται  με αέρα , εν αναμονή της επιβεβαίωσης της τελικής θέσης . Όταν σταθεί στην επιθυμητή θέση ,  στη συνέχεια  γεμίζει με νερό.Τα στοιχεία κατά την αποθήκευση στοιβάζονται με σκοπό την κάλυψη μικρού χώρου.Υποστηριζόμενη από μια αντλία  240 m3 /h   ένα στοιχείο  μήκους 10m  και  ύψους 80cm μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από 15 λεπτά . 

a3

a2

UA-46900423-1