επένδυση δεξαμενής βρόχινο νερού που παρουσιάζει διαρροή

Σε ένα συλλεκτηρα  βρόχινου νερού  με  μια δεξαμενή νερού 120μ3  κάτω από την κατοικία  παρουσιάστηκε  διαρροή . Η δεξαμενή νερού , είχε  χτισθεί μαζί με το σπίτι  , ήταν παλιά , και είχε  διαρροή από  μεγάλες ρωγμές στα τοιχώματα και την βάση  από επικαθήσεις που δημιουργήθηκαν από την διαρροή του νερού .  Τόσο  τα στραγγίσματα των  Διαρροών  όσο και λυματολασπη που συσσωρεύονταν στο πυθμένα  καθιστούσαν την κατοικία επισφαλή και έπρεπε οπωσδήποτε να επισκευαστεί.   Προηγούμενες προσπάθειες για την επισκευή της δεξαμενής νερού είχαν αποτύχει .

liner19

 

Η επένδυση της δεξαμενή Νερού

Κληθήκαμε να βρούμε μια μόνιμη λύση αν και είχε πολύ  περιορισμένη πρόσβαση . Η δεξαμενή νερού είχε δύο κολώνες  – τοιχία  που θα πρέπει και αυτές  να ντυθούν  με την  επένδυση της δεξαμενής .

Προτείναμε  λύση και έγινε αποδεκτή από το πελάτη  μια λύση  custom  απλή και αποτελεσματική,  κατασκευάζοντας    μονοκόμματο περίβλημα  βάσης δεξαμενής  που  θα επίτρεπε την πλήρη ενθυλάκωση των  δοκών  στη  δεξαμενή νερού . Η λύση περιλαμβάνει επίσης μια προστατευτική επένδυση  κάτω από το αδιάβροχο περίβλημα δεξαμενής ,  σε περίπτωση  που επιπλέον ρωγμές εμφανιστούν με  την πάροδο του χρόνου . Αυτή η μέθοδος ήταν  πολύ πιο αποδοτική από να  χρησιμοποιηθεί   ειδικός τεχνίτης  για να κατασκευάσει και να σφυρηλατήσει  μια μεταλλική  επένδυση με σκοπό την  ενσωμάτωση  των  δοκών .

 liner7

‘’ Μια  νέα Δεξαμενή!….’’

Ο πελάτης παρέλαβε Την « νέα δεξαμενή  ποσίμου νερού  » επιδόθηκε σε αυτόν η  ανάλογη πιστοποίηση υλικού κατασκευής  της επένδυσης καθώς και την απαραίτητη εγγύηση.

Η επένδυση δεξαμενής  εγκαταστάθηκε  σε μια μέρα και το καλύτερο από όλα…, το εύκαμπτο χιτώνιο δεξαμενής  παρείχε την δυνατότητα  εξισορρόπησης   του προβλήματος  που μπορεί να δημιουργηθεί  από  μετακίνηση ή υποχώρηση  της βάσης  ακόμη και αν τα τοιχία και  οι  κολωνες  ραγίσουν από σεισμό η επικαθίσεις , αποτρέποντας την διαρροή του νερού, σημειωτέον δε  όλη η επένδυση  μπορεί να αποψιλωθεί  για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στα δομικά στοιχεία και να  επανατοποθετηθεί   και πάλι !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

UA-46900423-1