Εύκαμπτη Δεξαμενή

Εύκαμπτη δεξαμενή !..Η καινοτόμος & οικονομική διαχείριση  νερού….  Μία από τις προκλήσεις του αύριο!…

Η εύκαμπτη δεξαμενή δινει λύση από την εύκολη εγκατάσταση μέχρι  την διατήρηση της ποιότητας του νερού προστατευμένη από ατμοσφαιρικούς ρύπους άλλα και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες .

 

img-engrais-citerne_31Η Τιμή της , η υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες  και  στις μηχανικές καταπονήσεις  καθώς  και το οικονομικό κόστος  μεταφοράς καθιστούν την εύκαμπτη δεξαμενή ιδανική για την διαχείριση νερού

Οι δεξαμενές μας , πληρούν  τις  απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές  από οργανισμούς διαπίστευσης στοχεύοντας όχι μόνο στην απόδοση άλλα και στην μακροζωία.

Η δεξαμενή αυτό-συναρμολογείται κατά το γέμισμα της, ενώ συγχρόνως αποβάλλεται η εγκλωβισμένη ποσότητα του αέρα , αποτρέποντας την ανάπτυξη αερόβιων μικρόβιων και μικροοργανισμών. Έτσι , το αποθηκευμένο ρευστό διατηρείται καθαρό και το βασικό, χωρίς οσμές!..

Οι εύκαμπτες πτυσσόμενες δεξαμενές είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση υγρών. Κατασκευάζονται από ειδικό πολυεστερικό ύφασμα υψηλής αντοχής επιχρισμένο με πολλαπλές στρώσεις PVC η PU ,TPU,PES κ.α. Αυτές οι επιστρώσεις αποδίδουν τις απαιτούμενες χημικές και μηχανικές ιδιότητες στο προϊόν με σκοπό να ανταποκριθεί στις αναγκαίες προδιαγραφές προοριζόμενης χρήσης .

   

                                                                      

ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

 
 

 

         

UA-46900423-1