αρχικη 1

logo cent

Είμαστε… 

Η  K&P Engineering,  καταχωρημένη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με την επωνυμία ΚΑΤΣΕΛΗΣ & ΠΕΤΡΟΒΑΣ Ο.Ε Εφαρμογές Τεχνικών Υφασμάτων ( αρ.μητρ. ΕΒΕΑ 284923  7/6/2012 ) 
moreInfo_button
 

frog plus 1

H Εύκαμπτη Δεξαμενή

Η εύκαμπτη δεξαμενή δινει λύσεις από την εύκολη εγκατάσταση, μέχρι και την διατήρηση της ποιότητας του νερού προστατευμένη από ατμοσφαιρικούς ρύπους άλλα και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες . Οι δεξαμενές μας …
moreInfo_button
 

EU210x120

Mε πιστοποίηση άνα χρήση

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε ως προς το τρόπο κατασκευής  ακολούθου  συγκεκριμένες διεθνείς πατέντες  που έχουν εφαρμοστεί και δοκιμαστεί στην παγκόσμια αγορά. Τα δε υφάσματα είναι πιστοποιημένα από κατάλληλους οργανισμούς  και εναρμονίζονται πλήρως με τις σχετικές  ευρωπαϊκές οδηγίες .

 

 

  Πέραν των εύκαμπτων  δεξαμενών,  προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή  και άλλων νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών εφαρμογών. Βασικό μέλημα μας , ο έξυπνος  και απλός  σχεδιασμός, η ελαφριά κατασκευή, η εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη του συστήματος, και η προσιτή τιμή διάθεσης. Με αυτό το πνεύμα και αυτές τις αρχές, δημιουργήσαμε  και συνεχίζουμε να  αναπτύξουμε το επιχειρηματικό μας  μοντέλο σε τομείς όπως : 

 

 
syllektiras

Επενδύσεις Δεξαμενων

more-info-button-2

 

xxzx

Συστήματα Περιβαλλοντικής Προστασίας

more-info-button-2

 

 

arxiki

Extremes games

moreInfo_button

343

Εύκαμπτα συστήματα εξοπλισμού εργοτάξιου

moreInfo_button

 

UA-46900423-1