Εφαρμογές

Η χωρητικότητα των δεξαμενών κυμαίνεται, από μερικά λίτρα έως σε πολύ μεγαλύτερες (500 m3).

Το τεχνικό ύφασμα που κατασκευάζεται η δεξαμενή  ποικίλλει, και εξαρτάται από το είδος του αποθηκευμένου ρευστού . Κατά συνέπεια άλλος τύπος υφάσματος  είναι κατάλληλος για νερό χρήσης, άλλος τύπος για το πόσιμο νερό ,άλλος για τα λύματα, υγρά λιπάσματα, χημικά, γεωργικά απόβλητα (όπως απόβλητα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρασί, η κοπριά, λυμάτων), κλπ..»

Ο εξοπλισμός της δεξαμενής  εξαρτάται επίσης από την προβλεπόμενη εφαρμογή και χρήση 

 

Στη Βιομηχανία 

2233

Οι δεξαμενές μας  καλύπτουν  ευρύ φάσμα πρακτικών χρήσεων στην βιομηχανία ,  από την παροχή πόσιμου νερού μέχρι και την αποθήκευση  επικίνδυνων  χημικών

 Περισσότερα….

 

Στην Γεωργία 

photo 1

Στη γεωργία η διαχείριση του νερού είναι αναγκαία .Η σειρά δεξαμενών για αρδεύσεις παρέχει λύσεις για την αποτελεσματική και οικονομική διαχείριση

Περισσότερα,,,,

Στη Τοπική Αυτοδιοίκηση /Δήμοι 

PTA-4

Κοινότητες και οικισμοί  καλούνται να  αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση της διαχείρισης του πόσιμου  νερού  και άρδευσης   Εμείς παρέχουμε  ….

περισσοτερα ….

Κτηνοτροφία 

2233q

Oι παραγωγοί βοοειδών και πουλερικών καλούνται να διαχείριστουν  την κοπριά που παράγεται από τα ζώα. Η υδαρή αυτή πρόσμιξη , αποτελείται κατά  10%  από στερεά  …..

 Δείτε σχετικά….

Πυροπροστασία Δασών 

32222

Η  εύκαμπτη  δεξαμενή αποθήκευσης νερού  χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για την προστασία των κτιρίων και δασών  σε περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο υδροδότησης.

Δείτε σχετικά….

Ιδιώτες/ συλλογή βρόχινου νερού 

waqq

Το πρότυπο σύστημα ανάκτησης και διανομής του νερού της βροχής  προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι χρησιμοποιώντας  τα  όμβρια υγια τις  τουαλέτες, πλυντήριο ρούχων  που  αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 60% της κατανάλωσης

περισσότερα …

 

[/one_third]

Μ.Κ.Ο

PHOTO 1

Σε ανθρωπιστικές αποστολές  οι οργανισμοί ΟΗΕ , ISAF και  UNISEF   χρησιμοποιούν εδώ και 40 χρόνια εύκαμπτες δεξαμενές ….

περισσότερα … 

Στη Ναυτιλία 

PHOTO 1

Ένα ιδιαίτερα  δημοφιλές προϊόν  για τα σκάφη ,ενώ  παρέχει την  δυνατότητα  της εκ των υστέρων τοποθέτησης.

Δείτε σχετικά…. 

 

 

 

 

UA-46900423-1