Πλωτήρες οριοθέτησης και περισυλλογής

 

Λέρος  oil boom 

O πλωτήρας Leros είναι ένα σύστημα συγκράτησης εξαιρετικά ελαφρύ και πολύ συμπαγές φράγμα περιορισμού. κατάλληλο για τις προστασία  περιοχών  με  ήρεμα νερά.

LEROS 2LEROS 1

Tο  μπλοκ επίπλευσης αφρώδους  πολυαιθυλενίου  με επίστρωση βινυλίου δημιουργεί ένα  αποτελεσματικό  μη απορροφητικό φράγμα που εμποδίζει επιπλέοντα απόβλητα όπως   πετρέλαιο, σκουπίδια κ.α

Το σοβατεπί φράγμα κρέμεται κάτω από τη στάθμη του νερού για να παρακράτα  ρύπους  όχι μόνο επιφάνειας άλλα και κάτω από την ίσαλο γραμμή. Η γαλβανισμένη  χαλύβδινη αλυσίδα προσθέτει βάρος και ακαμψία στο  ανάπτυγμα της κατασκευής καθώς και κρατά όρθιο τον  βραχίονα συγκράτησης.

LEROS 1

Οι επίπεδες πλωτήρες  εξυπηρετούν την περισυλλογή  των πλωτήρων  έτσι ώστε να ταχτοποιούνται  διπλωμένα έτσι ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα καθώς και εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα με το χέρι   ο πλωτήρας Λέρος  είναι μια οικονομική πρόταση  κατασκευασμένη με  PVC 0,680kg/m2

Γενικά χαρακτηριστικά

Περιγραφή: Για ήρεμa καi  προστατευόμενα  νερά. Ελαφρύ και συμπαγές.
Κλειστά αφρώδες στρογγυλλα  πάνελ που  μπορουν να διπλωθου σε τμήματα και  να φυλάσσεται σε οχημάτων, σκάφη  ή φορτηγά για γρήγορη εγκατάσταση με το χέρι.
 0, 680kg/m2  PVC υλικό.
 Έξαλα είναι 15,24  και το βυθισμα  είναι 25,4  cm . Διατίθεται σε τρία μήκη.75 m, 150m και 300 m.
 Oil Boom  Spill – μη απορροφητικo
To ανάπτυγμα διαθέτει   λαβές και σημεία ακύρωσης.
Διαθέσιμα αξεσουάρ περιλαμβάνουν άγκυρες, τα φώτα, κιτ επισκευής, τσάντες μεταφοράς, ρυμούλκησης σύνολα και ανακλαστήρες.
Εύκολα καθαρίζονται με απορρυπαντικά ή υδροβόλη. 

Χρήσεις: Χρήση σε ήρεμο νερό, οπου επιπλεουν  αποβλητα  που περιεχουν  πετρέλαιο. Για χρήση σε εσωτερικές πλωτές οδούς, μαρίνες και λιμάνια. Επιπλέει στο νερό.

Αντοχη σε όλους τους υδρογονάνθρακες , όπως το πετρέλαιο, βενζίνη, πετρέλαιο, λιπαντικά και καύσιμα, καθώς και τα συντρίμμια.boom-reels-33639-303183 solid-float-pvc-boom

Amorgos oil boom 

Ο πλωτήρας  Αμοργός  είναι ένα συστημα περιορισμου  αποβλητων ευκολο μεταφερομενο ελαφρύ και συμπαγές. Συνήθως αποθηκεύεται σε μικρά δοχεία έτσι ώστε να μπορεί γρήγορα να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος των φορτηγών για άμεση ανάπτυξη. Η αναπτυξη αυτή  είναι ιδανική για ρηχά νερά, όπως τα κανάλια ρέματα και χαντάκια.

AMORGOS BOOMAMORGOS BOOM1

Τα στρογγυλά αφρωδη τεμάχια επίπλευσης με επικαλυψη  βινύλιο  δημιουργουν  ενός αποτελεσματικο και  μη απορροφητικό φράγμα που εμποδίζει το πετρέλαιο, σκουπίδια, μπάζα και  πάνω από το νερό.

ddffddf

Το μέρος  που κρέμεται κάτω από την ίσαλο γραμμή υφίσταται για να κρατα  ρύπους που  πηγαίνουν κάτω από το βραχίονα συγκράτησης. Η αλυσίδα είναι  από γαλβανισμένο χάλυβα και κρεμεται  κάτω του βραχίονα και να ειναι   άκαμπτος και όρθιος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλυντήριο πίεσης και ένα καλό απορρυπαντικό για να καθαρίσετε  το αναπτυγμα  μετά από κάθε χρήση.

 

 

 

Χαρακτηριστικά 

Συνδέσεις slide απο  αλουμίνιο  με σφικτ’ηρες , ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερα μήκη
 To  Boom είναι διαθέσιμο σε 75 , 150 , 300 m
Μη απορροφητικό φράγμα  κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης.
 10 cm  πανω  απο την ισαλο  για συγκρατηση έλαιων και τα συντρίμμιων  στο εσωτερικό της  μπούμας  
15 cm βύθισμα για την  αποτροπη   διαφυγής  του πετρελαίου και των συντρίμμιων από κάτω.
Κίτρινο χρώμα ετσι ωστε να ειναι  εντοπίζεται εύκολα   σε κάθε καιρό.
Γαλβανισμένο χάλυβδινη  αλυσίδα που διατρέχει το μήκος του βραχίονα. Προσθέτει ακαμψία και το βάρος .
UV ανθεκτικό
Κλειστες κυψελεςψ απο πολυαιθυλένιο  ενισχυμένο, συγκολλημένες ραφές.
 καθαρίζονται  ευκολα με απορρυπαντικά ή με υδροβολή.
Χρήση σε ρηχά ύδατα όπως τα κανάλια ρέματα και χαντάκια.
Ικανη  για την ανάπτυξη του μονο απο ενα άτομο  , λόγω του μικρού μεγέθους
Αποθηκευεται σε φορτηγά, σκάφη,  ή αποβάθρες.
pink boom
 
 
 
UA-46900423-1