Σταθμός πυροπροστασίας

images (2)

 

 

Η  εύκαμπτη  δεξαμενή αποθήκευσης νερού  χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για την προστασία των κτιρίων και δασών  σε περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο υδροδότησης

 

 

pyroprost4

Οι δεξαμενές  για την πρόληψη των πυρκαγιών είναι εξοπλισμένες  για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που επιβάλλονται από την πυροσβεστική υπηρεσία .

Οι λύσεις αυτές χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες για  την επέκταση ενός εργοστασίου , σε αγροτικές περιοχές ή   απομακρυσμένες δύσβατες περιοχές περιοχές.

 Έχουμε αναπτύξει , ένα πλήρες  σύστημα με σκοπό την κάλυψη αναγκών  για την πυροπροστασία  δασικών οικισμών 

pyroprost1

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με βάση τις προδιαγραφές  και τα πρότυπα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Με βάση αυτά τα πρότυπα μια δεξαμενή 50μ3 μπορεί να εξυπηρετήσει την τροφοδοσία 10  πυροσβεστικών  οχημάτων και 25 pick up οχημάτων εξοπλισμένα με την transport δεξαμενή 1 μ3  και με αντλία πυρόσβεσης.

Περιγραφή του συστήματος

Αρχικά διαμορφώνεται ο χώρος που θα δεχτεί την δεξαμενή .

Η πλατφόρμα (χώρος ) πρέπει να είναι επίπεδη και διαστάσεων 7μΧ11μ  για να δεχτεί μια δεξαμενή 50μ3. Το κέντρο της πλατφόρμας θα πρέπει να υπάρχει  κλίση 10 cm   και να στρωθεί άμμος 10 cm  σε άλλη δε περίπτωση όλη η επιφάνεια πρέπει να καλυφτεί με γεωυφασμα.

Η πλατφόρμα τοποθετείται  περιμετρικά  περίφραξη ύψους 2μ. με πόρτα  πλάτους  1,2μ για  πρόληψη  κατά βανδαλισμών από ζώα του δάσους.

Οι Δεξαμενές μας αντέχουν  σε θερμοκρασίες μεταξύ -30 ° C και +70 ° C.

Η πλήρωση της δεξαμενής γίνεται μέσω του πυροσβεστικού Κρόνου που βρίσκεται εκτός του περιφραγμένου χώρου δείτε σχέδιο .

images23pyroprost3

Ο σταθμός επιτηρείται για τυχόν βανδαλισμούς , από αυτόνομη μονάδα έλεγχου πρόσβασης μέσω κάμερας  και συναγερμού. Σε περίπτωση παραβίασης , δίνει σήμα σε οποιοδήποτε κινητό τηλεφωνούν συγχρόνως γίνεται σύνδεση με την κάμερα του σταθμού για να  έχετε οπτική επαφή.

 

Ο Σταθμός πυροπροστασίας συμπληρώνεται με το  Mobile  firefighting .

Turtle-Pac-633821-420x275[1]Το  Mobile firefighting   είναι ένα φορητό σύστημα δεξαμενισμού για  αγροτικά αυτοκίνητα  4Χ4 . Τα όποια καλούνται να επιχειρήσουν για την κατάσβεση πυρκαγιάς έως ότου αναλάβει η πυροσβεστική υπηρεσία . Το Mobile firefighting  παρεχει σημαντικό έργο στο  κρίσιμο αυτό  διάστημα (πριν επεκταθεί η πυρκαγιά )

Πληροφορίες Προϊόντος  (Το σύστημα αποτελείται)

  1. Εύκαμπτη δεξαμενή  transport 1000 λτ
  2.  Πυροσβεστικός Σωλήνας 20 μετρων  με Ρακόρ , με ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ Γαλβάνιζε Σύρμα και Προστατευτικά Μανίκια , για την Προστασία των Χεριών κατά τη Χρήση . Σύμφωνa με τις Απαιτήσεις του Αρχηγείου Πυροσβεστικού.
    1. Αντλία Βενζινοκίνητη 6.5 ίππων Kraft K 50 Plus ,Αυτόματης Αναρρόφησης , Τετράχρονος Κινητήρας
 Το όλο σύστημα προσφέρεται σε δελεαστική τιμή αποτελεί δε ιδανική λύση για κοινότητες και δήμους που έχουν οργανώσει εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας
UA-46900423-1