Συστήματα εργοταξιακού εξοπλισμού

Με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων από τεχνικό ύφασμα, όπως η εύκαμπτη δεξαμενή, άνοιξε  για την  K&P Μηχανολογική  η  πύλη για νέες, καινοτόμες  και πρωτοποριακές εφαρμογές. Ο έξυπνος και απλός  σχεδιασμός , η ελαφριά κατασκευή, η εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη, καθώς η προσιτή τιμή διάθεσης του κάθε του συστήματος που  αναπτύσσουμε  είναι βασικό μέλημα μας. Με  αυτό το πνεύμα και αυτές τις αρχές, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να  αναπτύξουμε το επιχειρηματικό μας  μοντέλο &  τα προϊόντα μας.

Φουσκωτά Φράγματα παρακτιων Εργων

sssssss

Για Εργοτάξια αποστράγγισης αποτελεί την ιδανική, εύκολη και αξιόπιστη λύση. Το εύκαμπτο φράγμα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα με κόστος ……

moreInfo_button

Σάκκοι Αφυδάτωσης Λυματολάσπης 

dddq1

Γρήγορη, προσιτή και φιλική στο περιβάλλον. Ειναι μεθοδος αφυδατωσης υδαρωναποβλητων  που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη εξομανλύση  αστικών,  βιομηχανικών αποβλητων προΙοντων συψης κ.α .

moreInfo_button

Αγροτικά Στέγαστρα

dfgh

Για το αγρότη ,παραγωγό, πτηνοτρόφο και κτηνοτρόφο παρέχουμε το σύστημα tunnel με σκοπό την βελτίωση των συνθήκων καλλιέργειας, το ζωικό κεφαλαίο και την αποθήκευση. Μια λύση πρακτική Ασφαλής και Οικονομική.

moreInfo_button

 

 

 

 

se

Ελέγχος ροής  

σε υπόγειους αγωγούς

moreInfo_button

Επιχωμάτωση κοίτης

Κουρτίνες θολότητας

Η ανεπιθύμητη  συσσώρευση λάσπης  είναι αναπόφευκτη σε εργοτάξια που είναι κοντά σε πλωτούς  διαύλους.  Η χρήση της κουρτινας επιτρέπει στους  εργολάβους να κάνουν τη δουλειά τους και ταυτόχρονα η να διασφαλίσουν την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων .

moreInfo_button

2

Εύκαμπτα Δοκίμια  αντιρρόπησης

Το Ευκαμπτο δοκίμιο  αντιρρόπησης  είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για τη δοκιμή μονάδωνδιαχείρισης φορτίων ανύψωσης και διακίνησης , όπως  γερανοί, γερανογέφυρες ,πλωτές εξεδρες,  ανυψωτικά ναυπηγείων ,καπόνια πλοίων , Life Boat, κ.α

moreInfo_button

UA-46900423-1