Περιβαλλόντικη Προστασία

Με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων από τεχνικό ύφασμα, όπως η εύκαμπτη δεξαμενή, άνοιξε  για την  K&P Μηχανολογική  η  πύλη για νέες, καινοτόμες  και πρωτοποριακές εφαρμογές.

Ο έξυπνος και απλός  σχεδιασμός , η ελαφριά κατασκευή, η εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη, καθώς η προσιτή τιμή διάθεσης του κάθε του συστήματος που  αναπτύσσουμε  είναι βασικό μέλημα μας.

Με  αυτό το πνεύμα και αυτές τις αρχές, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να  αναπτύξουμε το επιχειρηματικό μας  μοντέλο &  τα προϊόντα μας.      

  

Πλωτήρες Θαλάσσιας Οριοθέτησης

  ddd

Οι πλωτήρες Leros είναι ένα ελαφρύ σύστημα που αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, ιδανικό για εργασίες οριοθέτησης σε λιμάνια, λίμνες και παράλιες.Κατασκευασμένο από pvc υφασμα  και  αφρώδες υλικό σε πρότυπο 15 μέτρων….

moreInfo_button

Αντιπλημμυρική μπάρα προστασίας 

mbara4

Το επαναχρησιμοποιήσιμο σύστημα αυτό,  βοηθά στην πρόληψη  μειώνοντας  τις  ζημιές πλημμύρες . Η ταχεία και εύκολη αποσυναρμολόγηση και απομάκρυνση, σε συνδυασμο..

moreInfo_button

 flip up Σύστημα 

flip

Είναι ένα αρθρωτό σύστημα συγκράτησης υγρών , είναι ελαφρύ και ευέλικτο , ώστε να δημιουργεί λεκάνη οποιαδήποτε διαστάσεων και σχήματος . Είναι κατασκευασμένο από ένα PVC επιχρισμένο ύφασμα εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό…. moreInfo_button

 

 

Αντιπλημμυρική προστασία  κτηρίων.

xxs

Με το τεκμηριωμένο ρυθμό αύξησης των πλημμυρών, είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε όλα τα διαθέσιμα μέτρα   για προστασία των κτιρίων  από πιθανές ζημιές που μπορεί να προκληθούν από έντονη νεροποντή….

moreInfo_button

UA-46900423-1