Τύποι δεξαμενών

Ο πελάτης , καθορίζει ο ίδιος την χρηστότητα και το τρόπο χρήσης της  δεξαμενης. Εμεις, κατασκευάσουμε δεξαμενές σε  τύπους / συστήματα (πάντα με την προβλεπόμενες προδιαγραφές)  για χρήση ποσίμου νερού , λυμάτων , υγρών λιπασμάτων , αγροτικών απόβλητων , χημικών κλπ

 

ΤΥΠΟΣ ECO 

ςςς

Η απλή έκδοση.  Κατασκευασμένες από Τεχνικό ύφασμα 1100 gr/m2  100% ύφασμα πολυεστερικής πλέξης επιστρωμένο πάνω-κάτω με φιλμ  waterproof  PVC υψηλής αντοχής και  anti-UV προστασίας .  

moreInfo_button

TYΠΟΣ  Τransport 

ςςςΣΣ

Δεξαμενή για μεταφορά νερού. Το χαμηλό προφίλ του σχεδιασμού επιτρέπει την ισοκατανομή βάρους μέσα στην καρότσα του οχήματος  με  σκοπό την ασφαλή συμπεριφορά του οχήματος ακόμη και σε δύσβατες περιοχές!…

moreInfo_button

ΤΥΠΟΣ Frog 

images

Η  δεξαμενή  frog διαθέτει μαγνητικό αισθητήρα. Καθώς το νερό εγκαταλείπει την εύκαμπτη δεξαμενή, η δεξαμενή μειώνεται σε όγκο και σε πίεση.  Ο  μαγνητικός  αισθητήρας  που ….

moreInfo_button

custom marine tank

PHOTO 1

Kατασκευάζουμε  εύκαμπτες δεξαμενές οποιουδήποτε σχήματος για Σκάφη και Κότερα

moreInfo_button

τυπος frog plus

ddff

Η δεξαμενή frog με το ενσωματωμένο φλοτερ που διατεθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις περιπτώσεις όπου παρατηρούνται συχνές διακοπές νερού από το δίκτυο υδροδότησης.

moreInfo_button

Ανοικτού τύπου δεξαμενές

ανοικτες δεξαμενες1

Η Κ&Π ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ αλλάζει ριζικά το παραδοσιακό τρόπο αποθήκευσης και συλλογής βρόχινου νερού με προϋπολογισμό που να ταιριάζει απόλυτα στον Αγρότη, και ..

moreInfo_button

 

 

 

UA-46900423-1