Χιτώνια δεξαμενών για εμπορικά κτίρια

Τα χιτώνια  δεξαμενών που κατασκευάζουμε  μπορούν  να μετατρέψουν  οποιαδήποτε κενό χώρο  σε μια ευέλικτη δεξαμενή νερού  .

liner15

 Η επιλογή χώρου για τις δεξαμενές  αποθήκευσης  του νερού στο σχεδιασμό των κτιρίων είναι συχνή  πρόκληση για τους μελετητές κτηριακών έργων  . Ένας τρόπος είναι  η ενσωματώση κατα τον αρχικο σχεδιασμό του κτιρίου  Πριν από κάποια χρόνια  αυτό δεν ήταν σωστή επιλογή , λόγω της δυσκολίας εφαρμογής και την αναξιοπιστίας  των  αδιάβροχων μεμβρανών . Σήμερα , με την χρήση των υφασμάτων PVC το προβλημα αυτό πάυει να υφίσταται. 

 

 

 liner8Τα χιτώνια PVC δεξαμενών  περαν την μακροζωίας που τα χαρακτηρίζουν είναι μια  οικονομική και  αποδοτική λύση στεγανοποίησης για δεξαμενές πυροπροστασίας.  Τα χιτώνια των  δεξαμενών είναι συνήθως πλήρως προκατασκευασμένα   βάση των χαρακτηριστικών και προδιαγραφών  της κάθε   δεξαμενής. Κατασκευασμένη  από εύκαμπτο pvc ύφασμα  με ενσώματομενους του υδραυλικούς υποδοχείς  στο πάνω χείλος της δεξαμενής  χωρίς να  επηρεάζονται αρνητικά από κάθε μεταγενέστερη κίνηση των τοιχωμάτων της δεξαμενής  Αυτό οφείλεται στο γεγονός του  ότι η επένδυση είναι ευέλικτη  μεγάλου μεγέθους και δεν συνδέεται  με τα τοιχώματα της δεξαμενής πάρα  μονό στο εσωτερική υποδοχή του περιβλήματος με εύκαμπτη σωλήνα

 

liner14 Ένα πρόσφατο παράδειγμα μιας εγκατάστασης επένδυσης δεξαμενή νερού πυρόσβεσης  ήταν σε  μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης . Η  εγκατάσταση αφορούσε  δύο πλήρη περιβλήματα   2m μ πλάτος x 34m μήκος x 3m ύψος η όποια έγινε δε  μόλις δύο ημέρες .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χιτώνια δεξαμενών  επικοινωνήστε μαζί μας 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

UA-46900423-1