Χρήση

Η χωρητικότητα των δεξαμενών κυμαίνεται, από μικρές ποσότητες (μερικά λίτρα) έως σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες (500 m3).

Το αποθηκευμένο ρευστό ποικίλλει, και εξαρτάται από το ύφασμα που έχει κατασκευαστεί η δεξαμενη. Κατα συνέπεια άλλος τύπος δεξαμενής είναι κατάλληλος για νερό χρήσης, άλλος τύπος για το πόσιμο νερό ,άλλος για τα λύματα, υγρά λιπάσματα, χημικά, γεωργικά απόβλητα (όπως απόβλητα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρασί, η κοπριά, λυμάτων), κλπ..»

Πόσιμο νερό

ποσιμο νερο
Τα τεχνικα υφάσματα ποσίμου φέρουν το πιστοποιητικό KTW ( KTW = plastic material and drinking water)

Δείτε σχετικά…….. 

Νερό Άρδευσης

PTA-4

Στη γεωργία η διαχείριση του νερού είναι αναγκαία .Η σειρά δεξαμενών για αρδεύσεις παρέχει λύσεις για την αποτελεσματική και οικονομική διαχείριση

Περισσότερα …..

Υγρά τρόφιμα

photo14
για τα υδαρή τρόφιμα (μη λιπαρά ) το τεχνικό ύφασμα 6303..

Δείτε σχετικά……..

ηπια χημικά

photo16

Το ύφασμα είναι κατάλληλο για τη συγκράτηση της ιλύος,πετρελαϊκά απόβλητα, οξέα μέσου PH, έλαια  PCB,ρευστά με 30% χλώριο,υδροξείδιο του αμμωνίου, αιθανόλη και υγρά λιπάσματα.

Δείτε σχετικά….  

Αστικά Απόβλητα

 

photo15

H δεξαμενή που είναι κατάλληλη για αστικά απόβλητα είναι κατασκευασμένη από τεχνικό ύφασμα που διαθέτει  προδιαγραφές                             .περισσότερα …

Υγρά Λιπάσματα

 

υγρα λιπασματα

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων οι γεωργοί έχουν ανάγκη αποθήκευσης υγρών λιπασμάτων. Η εφαρμογή αυτών των συστημάτων απαιτεί προσαρμογές και προδιαγραφές συμμόρφωσης ως προς τη σφράγιση για την αποτροπή κίνδυνου ρύπανσης.

περισσότερα …..

Γεωργικά απόβλητα

photo18

Η εγκατάσταση μιας εύκαμπτης δεξαμενής σε ένα αγρόκτημα ή  μονάδα εκμετάλλευσης γεωργικών προϊόντων ,  εξασφαλίζει  πλήρως  την σφράγιση των απόβλητων χωρίς  καμία συντήρηση.

Δείτε σχετικά….  

Κτηνοτροφικά απόβλητα

 

 photo19

 

Oι παραγωγοί βοοειδών και πουλερικών καλούνται να διαχειριστούν  την κοπριά που παράγεται από τα ζώα. Η υδαρή αυτή πρόσμιξη , αποτελείται κατά  10%  από στερεά  …..

περισσότερα …..

UA-46900423-1