Η εταιρία μας

logo  Η Εταιρία μας , K&P Engineering είναι καταχωρημένη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με την επωνυμία ΚΑΤΣΕΛΗΣ & ΠΕΤΡΟΒΑΣ Ο.Ε Εφαρμογές Τεχνικών Υφασμάτων ( αρ.μητρ. ΕΒΕΑ 284923  7/6/2012 )..

 

 Εξειδίκευση μας!..

Η κατασκευή κλειστών συστημάτων από επιχρισμένα τεχνικά υφάσματα . Συγκεκριμένα, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε υδατοστεγή και αεροστεγή  συστήματα  συμφώνα πάντα με τις προδιαγραφές και τις Ευρωπαϊκές Τεχνικές οδηγίες που διέπουν το προϊόν

• Εύκαμπτες – πτυσσόμενες δεξαμενές νερού, καθώς και λοιπών ρευστών όπως χημικά , λύματα , υδαρών προσμίξεων κ.α.

• Συστήματα πολιτικής και περιβαλλοντικής προστασίας  όπως συστήματα περισυλλογής πετρελαϊκών θαλασσίων αποβλήτων -Φράγματα και έλεγχος ροής – Συστήματα Αποστράγγισης για την περιβαλλοντική αποκατάσταση -Συστήματα Πολιτικής προστασίας από θεομηνίες

 Λίγα λόγια για μας.!…

Είμαστε δύο μηχανολόγοι μηχανικοί  και η απασχόληση μας είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη συστημάτων από τεχνικό ύφασμα, ένα από αυτά είναι και η εύκαμπτη δεξαμενή. Το 2009  ξεκινήσαμε  την  ενασχόληση μας  με το αντικείμενο  ( τεχνικό ύφασμα) ανοίγοντας  για μάς η πύλη  των ειδικών κατασκευών με τεχνικά υφάσματα. Αξιώνουμε και αποβλέπουμε μέσω των εξελιγμένων τεχνικών υφασμάτων  σε νέες, καινοτόμες  και πρωτοποριακές εφαρμογές τόσο για την Ελληνική  αγορά όσο της Ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου

Με γνώμονα και  πνεύμα τον έξυπνο και απλό σχεδιασμό ,την ελαφριά κατασκευή, την  εύκολη και γρήγορη ανάπτυξη του συστήματος και πάνω από όλα την προσιτή τιμή διάθεσης, δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να  αναπτύξουμε, το επιχειρηματικό μας  μοντέλο &  τα προϊόντα μας.

Ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε καμία προηγούμενη εμπειρία στο τεχνικό ύφασμα αλλά πολυετή εμπειρία  σε τεχνικά  αντικείμενα . Ανήσυχα πνεύματα από τη φύση μας, και με πάθος για νέα καινοτόμα συστήματα προσανατολισμένα στην οικολογική περιβαλλοντική οικονομία εστιάσαμε  το επιχειρηματικό  μοντέλο μας  στο να  προτείνουμε  αξιόπιστες και δοκιμασμένες  λύσεις και πρακτικές  στον ιδιώτη, αγρότη, τον επαγγελματία  και τις  κοινότητες .

Αφιερώσαμε αμέτρητες  ώρες αναζήτησης και μελέτης εξετάζοντας τόσο την ανταπόκριση κάποιων παρόμοιων συστημάτων στην παγκόσμια αγορά,  τις υφιστάμενες τεχνολογίες διαμόρφωσης  και κατοχυρωμένες διεθνείς πατέντες , καθώς και τις  τάσεις τις αγοράς σε διαφόρους τομείς που έχει εφαρμογή το τεχνικό ύφασμα.  Αναζητήσαμε και ήρθαμε σε επαφή  με  κατασκευαστικούς οίκους τεχνικών υφασμάτων, όχι μόνο για να επιλέξουμε  προμηθευτές  με ‘’καλές τιμές’’  άλλα πάνω απ’  όλα εταίρους με  Know How Consulting.

Πειραματιστήκαμε και  μάθαμε να  επεξεργαζόμαστε το τεχνικό ύφασμα, καταστρέφοντας εκατοντάδες μέτρα υλικού τόσο σε  δοκιμές  συγκολλήσεων και μηχανικών καταπονήσεων όσο και την συμπεριφορά τους σε διαφορά ρευστά. Δοκιμάσαμε και αποποιηθήκαμε  τεχνολογίες συγκόλλησης  και συναρμογής πρώτου καταλήξουμε στην  τεχνολογία που τώρα έχουμε υιοθετήσει.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι κανένας οίκος που κατασκευάζει κλειστά συστήματα/προϊόντα από τεχνικό ύφασμα στο εξωτερικό δεν μας επέτρεψε όχι  να περάσουμε στο χώρο παράγωγης άλλα έστω προφορικά να μας ενημερώσει για την διαδικασία και το τρόπο κατασκευής .

Μάθαμε πως δουλεύουν οι συναγωνιστές μας, όπου με υψηλό δανεισμό έκτιζαν παλάτια με υποσχέσεις  στα τραπεζικά ιδρύματα  χωρίς να μπουν στο κόπο να κάνουν μια  ουσιαστική  μελέτη βιωσιμότητας η κάποια ,έστω τυπική, έρευνα αγοράς (άλλωστε οι ‘’καλές εποχές  το επέτρεπαν).

Στους καιρούς όμως αυτούς τους δύσκολους που ζούμε, τέτοιες πρακτικές δεν είναι πλέον εφικτές . Αναγνωρίζουμε και συνεπικουρούμε  πλήρως την ανάγκη του Έλληνα  για μια διέξοδο στην κρίση  καθώς  και την ανάγκη να αναπτύξει η χώρα μας  ξανά , το  πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση  με καινοτόμες ιδέες  έτσι ώστε  να βγει  οργανωμένα και  πάλι στις αγορές.

 Τι προσπαθούμε να κάνουμε και πως το κάνουμε!..

Προσπαθούμε να γνωρίσουμε στους ενδιαφερόμενους   τα οφέλη  που θα έχουν  όχι μόνο χρησιμοποιώντας τα προϊόντα – συστήματα  που κατασκευάζουμε αλλά και το πώς θα κάνουν  την σωστή χρήση αυτών .

Προωθούμε τόσο το  τεχνικό ύφασμα, ως προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας , αλλά και τα προϊόντα που εμείς  κατασκευάζονται ως  προϊόντα αξιόπιστα  και υψηλής ποιότητας

Παρέχουμε τεχνική κάλυψη στο κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί μια οικονομική και αποτελεσματική πρόταση για την  συλλογή και την διαχείριση του νερού.

Μελετούμε τις ανάγκες, και σχεδιάζουμε συστήματα πολίτικης προστασίας  για  πλημμύρες.

Τα συστήματα μας που έχουμε αναπτύξει τα διαθέτουμε  σε τιμές πολύ χαμηλές σε σχέση με τα οφέλη που παρέχουν Συνεργαζόμαστε με ξένους οίκους για ειδικές κατασκευές και χρήσεις.

Σας προκαλούμε λοιπόν, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας.

Ευχαριστω πολύ

Θοδωρος Κατσέλης

 frog1_jpg7C34800A-B3C4-4D92-A2B3E17045BB2B9C_jpgLarger

 Innovating today for a better tomorrow!…..
UA-46900423-1