Επενδυσεις σφράγισης υφιστάμενων δεξαμενων

Επισκευάστε την δεξαμενή σας με χιτώνιο κατασκευασμένο από τεχνικό ύφασμα.!… Το Χιτώνιο από PVC  δίνει οικονομικη ,ασφαλη και μακροχρονια λυση στεγάνωσης οχι μονο για τσιμεντενιες δεξαμενες αλλα και για μεταλλικές η και πλαστικες δεξαμενές  που έχουν διαρροη.  Σε περιπτώσεις μεγάλων ρωγμων σε παλιές δεξαμενές από σκυρόδεμα η απο πετρα.  (εως και 15cm!…)  η επενδυση εξασφαλιζει την στεγανοτητα και αυτο γιατι η αντοχη σε σχισιμο ειναι 450N/ 5 cm2. Επισης  ανάλογα του αποθηκευμένου μέσου (νερό πόσιμο η μη , λύματα, όμβρια υδάτων πετρέλαιο κλπ) χρησιμοποιώντας  κατάλληλα υφάσματα κατασκευάζουμε χιτώνιο με βάση τις διαστάσεις της κάθε δεξαμενής .

134

Στην νησιωτική Ελλάδα λόγω των σεισμών είναι συχνό φαινόμενο η δημιουργία ρηγματώσεων σε τσιμεντένιες δεξαμενές με συνέπεια το νερό που με κόπο έχετε αποθηκεύσει να χάνεται . Η λύση που εμείς σας προτείνουμε είναι η πλέον εγγυημένη, αξιόπιστη και πάνω από όλα …. Η πιο οικονομική!..

liner 3

Κατασκευάζουμε pvc χιτώνια –σάκους στις διαστάσεις της δεξαμενής σας από ειδικό τεχνικό ύφασμα πιστοποιημένο για πόσιμο νερό υψηλής μηχανικής αντοχής και μεγάλης διάρκειας στο χρόνο…Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να δώσετε τις διαστάσεις της δεξαμενής και εμείς αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την επένδυση από ειδικό PVC -PU τεχνικό ύφασμα και σας την παραδίδουμε έτοιμη για τοποθέτηση!…

 Τα 7 σημεία υπεροχής !…

Το PVC χιτώνιο δεξαμενών έχει λύσει το πρόβλημα των ραγισμάτων σε τσιμεντένιες δεξαμενές , οποιοδήποτε διαστάσεων και σχήματος. Τα χιτώνια των δεξαμενών νερού που κατασκευάζουμε είναι από πιστοποιημένα υλικά παρέχοντας αξιόπιστη λύση γιατί:

1. Καθιστούν μη αναγκαία την οποιαδήποτε επικάλυψη στεγανοποίησης

2. Η επένδυση κατασκευάζεται από PVC ύφασμα έχοντας ακριβώς το ίδιο πάχος ανα m2.

3. Οι συγκολλήσεις ελέγχονται και δοκιμάζονται πριν την αποστολή στο πελάτη .

4. Είναι εύκολο να διευθετηθει, να τοποθετηθει και να εγκατασταθει μέσα από οποιαδήποτε ανθρωποθυρίδα με την μέθοδο που έχουμε αναπτύξει

5. Τα χιτώνια δεξαμενών κατασκευάζονται υπέρ διαστασιολογημενα επιτρέποντας πιθανές αναταράξεις νερού , ενώ διορθώνουν ατέλειες και προβλήματα από οποιαδήποτε πιθανή μετακίνηση του τοιχώματος της δεξαμενής.

6. Αποτελούν την πιο οικονομική και ασφαλή λύση για τα προβλήματα που τυχόν έχετε με την τσιμεντένια δεξαμενή σας

7. Το υλικό κατασκευής του χιτωνίου είναι πιστοποιημένο βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων για χρήση ποσίμου νερού