εικόνα_Viber_2021-02-15_12-23-38

Η εταιρια μας, Katselis Engineering Ε.Εσχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά τοξοειδή στέγαστρα  από γαλβανισμένα τοξοειδη πλαίσια, επενδεδυμενα με υψηλής ποιότητας ύφασμα PVC που τεντώνεται με ειδικό τροπο πάνω στο πλαίσιο της δομής.

Οι υφασμάτινες απο pvc επενδύσεις είναι υψηλής μηχανικης αντοχής και ειμαι κατάλληλες για θερμοκράσιες απο -30 εως +70 C , επίσης ειναι σχετικά ελαφριές μειώνοντας σημαντικά το  κόστος των  κατασκευών στέγασης  και αποθήκευσης, α υλών και μηχανημάτων. Μερικές από τις δομές μας δεν απαιτούν διαμόρφωση βάσης και μπορούν να πακτωθούν κατευθείαν στο έδαφος. Τα Στέγαστρα που κατασκευάζουμε είναι εύκολα και γρήγορα στην εγκατάσταση. Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες, είτε πρόκειται για βροχή, άνεμο, υγρασία και χιόνια. Τα στέγαστρα τύπου tunnel προσφέρουν την πιο ευέλικτη και οικονομική εναλλακτική λύση για συστήματα στέγασης και αποθήκευσης αγροτικών προϊόντων  και μηχανημάτων 

 

Πλεονεκτήματα

Γρήγορη θεμελίωση

Η λύση θεμελίωσης που προτείνουμε για την εδραση του στεγάστρου  αποτελεί  την  πιο οικονομική και γρήγορη συναρμολόγηση από τις κατασκευές από σκυρόδεμα η οποιαδήποτε μεταλλική βαριά κατασκευή .

Γρήγορη  συναρμολόγηση

Η κατασκευή κτηρίου με εμβαδόν 1000 m2 μπορεί να ολοκληρωθεί σε  20 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ.

Ευελιξία

Το πλάτος του στεγάστρου  κυμαίνεται από 5 έως και  25  μ . Το ύψος της πλευρικής ,επιφάνειας  και  πόρτες μπορούν να σχεδιαστούν κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

 Μεταφέρεται Εύκολα  

Η λύση του συστημάτων  αυτών  επιτρέπει την εύκολη αποσυναρμολόγηση και μετεγκατάσταση σε άλλη τοποθεσία.

 Μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση

Η γαλβάνιζε δομή, επικαλυμμένη με ψευδάργυρο στην επιφάνεια, σε συνδυασμό με μια ειδική επένδυση υψηλής ποιότητας επικάλυψης  με βερνίκι PVDF, εγγυάται εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Στην περίπτωση της κατασκευής είναι τουλάχιστον 30 χρόνια, 15  χρόνια σε περίπτωση επένδυσης. Η εγγύηση που καλύπτει ολόκληρη την εργασία σε αυτού του είδους  κατασκευής είναι 10 χρόνια.

Στατικά επαρκή

Όλες οι κατασκευές είναι στατικά άρτιες ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά standard και προδιαγραφές  Κάθε στέγαστρο έχει μελετηθεί από Δομοστατικό Μηχανικό μελετητικής εταιρίας